Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-08@13:15:39 GMT

مریم مومن: «بانوی عمارت» شانس بزرگ زندگی‌ام بود

تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۳۷۲۰۹۲

  بازیگر نقش فخرالزمان در سریال «بانوی عمارت» گفت: بازی در این نقش شانس بزرگی برایم بود و خداراشکر که به آنچه معیاری در ذهنم بود رسیدم. به نظرم فخری نماد آدم قدرتمندی است که همه ویژگی‌های یک انسان واقعی را درونش دارد.

«مریم مومن» بازیگر سریال «بانوی عمارت» در گفتگو با فارس، درباره نقش آفرینی خود در این سریال گفت: اوایل نمی‌دانستم که قرار است نقشی پر هیجان را بازی کنم چراکه تقریبا تا پایان تصویربرداری فیلم‌نامه کاملی نداشتم، اما از جایی به بعد که قصه روی روال افتاد متوجه خصیصه‌های اخلاقی فخری شدم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

    وی با اشاره به شخصیت فخرالزمان در این سریال نیز بیان داشت: بازی در این نقش شانس بزرگی برایم بود و خداراشکر که به آنچه معیاری در ذهنم بود رسیدم. به نظرم فخری نماد آدم قدرتمندی است که همه ویژگی‌های یک انسان واقعی را درونش دارد. او همزمان با اینکه حالش بد است، اما می‌خندد. در حقیقت می‌خواستیم با فخری یک انسان واقعی را نشان دهیم.  
این بازیگر همچنین افزود: در سکانس‌هایی و زمانیکه شوهرش در زندان به سر می‌برد، کاملا به خودش مسلط بود و حتی به آهو نیز درس یاد می‌داد. زمان‌هایی که حال خوبی داشت زانوی غم بغل نمی‌گرفت و برای خوب شدن حالش تلاش می‌کرد، یا وقتی در اوج خوشحالی است هوویش از راه می‌رسد و در اوج اقتدار به شوهرش می‌گوید: همسرت آمده که بماند چراکه مادر بچه‌هایت است و باید این حق را به او بدهی.
مومن با اشاره به عشقی که در وجود فخری بود، بیان داشت: همانطور که دیدید فخری با اغلب مسائلی که در زندگی‌اش بوجود آمده به راحتی کنار می‌آید و این روند همان عشقی است که از او می‌بینیم. عشقی که هر فردی می‌تواند به زندگی خود داشته باشد، در صورتیکه معشوق معشوق باشد.

بازیگر نقش فخرالزمان درباره جذابیت این نقش در فیلم‌نامه نیز گفت: اصولا زیر بار حرفی نمی‌روم و فقط حرف حق را قبول دارم و از همین رو خوی خودم با فخری فرق دارد. اما در برخی مواقع شبیه فخری هستم مثل شیطنت‌های زمان مجردی فخری و بسیار خوشحالم که بعد از این سال‌ها با آقای حمیدنژاد همکاری داشتم.  
وی درباره ورودش به حیطه بازیگری نیز گفت: از کودکی بازیگری برایم جذابیت داشت و به همین خاطر از سال دوم راهنمایی کارم را شروع کردم و در این سال‌ها برای رسیدن به جایی که قرار دارم تلاش‌های بسیاری کردم. علاوه بر این‌ها اینکه بخواهی در کالبد یک انسان دیگر زندگی کنی برایم بسیار جذاب بود و در این سریال و در دوره‌های مختلف سکانس به سکانس زندگی‌های متفاوتی را تجربه کردم و با حال و هوای آن زمان آشنا شده و اطلاعات زیادی از این طریق بدست آوردم.
این بازیگر با اشاره به دلیلی که او را به سمت بازیگری سوق داد گفت: هیجانی که در بازیگری وجود دارد یکی از دلایلی است که مرا به سمت بازیگری سوق داد. چراکه عاشق هیجان هستم و این در نقش فخری به شدت موج می‌زد. اینکه شما می‌توانی با بازیگری زندگی‌های مختلفی را تجربه کنی برایم بسیار مهم بود.  
مومن درباره پیشنهاد‌هایی که در این مدت به او شده است، گفت: با توجه به کیفیت تولید و متن و کارگردانی «بانوی عمارت» از این به بعد باید در انتخاب‌هایم دقت داشته باشم و فیلم نامه، کارگردان و ... برای انتخاب کارهایم دخیل هستند. امیدوارم از اینجا به بعد با کمک خدا و یاری پدر و مادرم بتوانم انتخاب‌های خوبی داشته باشم. در این مدت پیشنهاد‌های زیادی داشتم چه در سینما تلویزیون و تئاتر، اما هنوز متن‌ها را کامل نخوانده و روی آن‌ها تمرکز نکردم که بتوانم پاسخ قطعی دهم.

وی در پایان نیز گفت: از شما و همکاران عزیزتان تشکر می‌کنم. شاید ما بیشتر با مصاحبه‌هایمان دیده شویم و زحمت شما دوستان کمتر به چشم بیاید، اما در اصل شمائید که در پشت صحنه تلاش می‌کنید تا ما بازیگر‌ها دیده شویم.

منبع: فرارو

کلیدواژه: بانوی عمارت مریم مومن بازیگر تلویزیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۷۲۰۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷ چیزی که فقط افرادی که در خانواده ای با روابط سمی بزرگ شده اند درکشان می کنند

نحوه بزرگ شدن شما تا بزرگسالی، چه خوب و چه بد، بر رفتارتان تأثیر می گذارد.

تجربیات مخرب اولیه زندگی زخم های عاطفی ماندگاری از خود به جای می گذارند.

آنها اغلب روابط شما را به گونه ای تحت تاثیر خود قرار می دهند که درک آن دشوار است.

به گزارش روزیاتو، در ادامه به بررسی ۷ چیز در زندگی می پردازیم که طبق اصول روانشناسی، افرادی که در خانواده ای با روابط سمی بزرگ شده اند درکشان می کنند.

۱) زندگی در تنش مداوم

بزرگ شدن در یک خانواده سمی می تواند به معنای زندگی در یک تنش دائمی باشد. هرگز نمی دانید که درگیری بعدی چه زمانی رخ خواهد داد.

روانشناسان خاطرنشان می کنند که اعضای سمی خانواده ممکن است معتاد به درگیری های مداوم باشند.

در نتیجه، آنها از نظر احساسی بیش از حد واکنش نشان داده و در جمع یا در فضای خصوصی عصبانیتشان را نشان می دهند.

بزرگ شدن در چنین محیط ناآرامی مانند حرکت در میدان مین بوده که در آن هر قدم مملو از خطر است.

از لحظه‌ای که از خواب بیدار می‌شوید، تا زمانی که به رختخواب می‌روید، یک حس تنش وجود دارد؛ مانند طوفانی که در حال وقوع است.

شما در چنین شرایطی مجبور هستید که همیشه رفتارها و سخنان خود را بررسی کنید و هرگز نمی دانید که یک نظر ظاهراً بی ضرر چه زمانی طوفانی را برمی انگیزد.

این حالت حتی پس از مستقل شدن به سختی از بین می رود.

۲) احساس می کنید که در افت و خیز احساسی هستید

اعضای سمی خانواده همیشه در آستانه انفجار نیستند.

گاهی اوقات، آنها آرام، دوست‌داشتنی و خوب به نظر می رسند. درست پیش از اینکه بدون هیچ هشداری وارد حالت سمی خود شوند.

این دقیقاً همان چیزی است که باعث می شود احساس کنید که انگار در یک ترن هوایی احساسی هستید.

درست زمانی که فکر می کنید در امانید، یک طغیان شما را به قلمروی دلواپسی پرتاب می کند.

این تغییرات سریع خلق و خو باعث ایجاد حس بی ثباتی می شوند.

بچه‌هایی که در چنین شرایطی بزرگ می‌شوند و نمی‌دانند که چه چیزی انتظارشان را می کشد، ممکن است دچار اضطراب شده و دائماً خود را برای حمله عاطفی بعدی آماده کنند.

۳) مراقبت از دیگران

کودکان در خانواده‌های سمی ممکن است خود را در نقش هایی بیابند که معمولاً برای بزرگسالان تعریف شده اند؛ مانند نقش مراقب.

این امر آنها را وادار می کند که خیلی سریع بزرگ شوند و کودکی و معصومیت آنها را می رباید.

بر اساس اصول روانشناسی، اگر مجبور باشید از همان ابتدا نقش مراقب را بازی کنید، این احتمال وجود دارد که هویت خود را با انجام کارهایی برای دیگران پیوند دهید.

در حالی که کمک کردن خوب است، با داشتن چنین ذهنیتی این کار را بیش از حد و بدون تعیین مرزهای سالم و توجه به نیازهای خود انجام می دهید.

در این صورت، عزت نفس شما آسیب می بیند. به خصوص اگر این باور را داشته باشید که تنها در صورتی شایسته عشق و احترام هستید که بتوانید به دیگران کمک کنید.

۴) عزت نفس پایین

افرادی که در خانواده های سمی بزرگ شده اند، اغلب در دوره بزرگسالی با عزت نفس پایین دست و پنجه نرم می کنند.

اگر در دوران کودکی خود مجبور بودید که با انتقادات بی وقفه کنار بیایید، همان افرادی که باید به شما عشق بی‌قید و شرط می‌دادند، باعث شدند که احساس بی ارزشی کنید.

هنگامی که متقاعد شدید بی ارزش هستید، از بین بردن این باور دشوار است.

حتی در موقعیت هایی که به طور عینی موفق هستید، ممکن است دچار احساس بی کفایتی و شرم شوید.

بنابراین، اهداف بزرگ تری را برای خود تعیین کرده و اگر نتوانستید به آنها دست یابید، خودتان را سرزنش می کنید.

۵) کمال‌گرایی

فرزندان خانواده های سمی می توانند دچار کمال‌گرایی شوند.

شاید پدر و مادرتان اشتباهات شما را به‌ عنوان یک نقص، به ‌جای بخشی از زندگی عادی تلقی می‌کردند.

بنابراین، ممکن است این رفتار باعث شده باشد که شما در دوره بزرگسالی فکر کنید که باید از اشتباهات به هر قیمتی اجتناب کرد و تلاش برای کمال‌گرایی یک هنجار است؛ نه یک استثنا.

تمایل به کمال‌گرایی همچنین می تواند ناشی از نیاز به کسب تایید یا اجتناب از انتقاد در یک محیط خانوادگی سمی باشد که در درازمدت باعث استرس مزمن و نارضایتی از زندگی خواهد شد.

۶) سرکوب احساسات

محیط‌های سرکوب‌کننده عاطفی در دوران کودکی، بیان آشکار احساسات را برای افراد چالش‌برانگیز می کنند.

روانشناسان خاطرنشان کرده اند که سرکوب احساسات یک راهبرد معمول مقابله ای است که توسط اعضای خانواده های سمی استفاده می شود.

کودکان در چنین خانواده هایی این باور را دارند که ابراز احساسات می تواند منجر به نادیده گرفته شدن یا حتی خشونت و شرمندگی شود.

بنابراین آنها احساسات خود را سرکوب می کنند که باعث می شود ایجاد روابط عمیق در دوره بزرگسالی چالش‌برانگیزتر شود.

اگر نتوانید به طرف مقابل بگویید که واقعاً چه احساسی دارید، چگونه می توانید به او نزدیک شوید؟

۷) مکانیسم های مقابله ای ناسالم

بزرگ شدن در یک شرایط سمی می‌تواند باعث شود مکانیسم‌های مقابله‌ای دیگری در شما شکل گیرند:

کناره‌گیری از تعاملات اجتماعی به عنوان راهی برای محافظت از خود در برابر رنج های عاطفی بیشتر سوء مصرف مواد مخدر یا الکل برای از بین بردن درد عاطفی یا مقابله با استرس انجام رفتارهای خودآزاری در تلاش برای مقابله با احساسات طاقت‌فرسا یا به دست آوردن حس کنترل صرف زمان بیش از حد در شبکه های اجتماعی یا خیالبافی به عنوان وسیله ای برای فرار از واقعیت های زندگی ناکارآمد خانوادگی کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • جزئیاتی جالب درباره دنیای پرزرق و برق و باشکوه بازیگری بهرام افشاری
  • قصه شهرت و پایانش رنگ کهنگی نمی‌گیرد/ ترس‌ و تردیدهای یک ستاره
  • قصه شهرت و پایانش رنگ کهنه‌گی نمی‌گیرد/ ترس‌ و تردیدهای یک ستاره
  • جواد عزتی بازیگر «وحشی» هومن سیدی شد
  • تلفیق آگاهانه بازیگری و موسیقی در آثار نمایشی
  • ابهام بزرگ بایرن برای بازی مرگ و زندگی برنابئو
  • رفاقت قدیمی‌ با سیروس میمنت باعث بازی‌ام در «نون خ» شد/ در کرمانشاه ۱۰۰۰ نفر تست بازیگری دادند
  • ۷ چیزی که فقط افرادی که در خانواده ای با روابط سمی بزرگ شده اند درکشان می کنند
  • بعد از رسوایی بزرگ: فرار ستاره سیتی به عربستان!
  • فقط افرادی که در خانواده‌ای سمی بزرگ شده‌اند این ۷ مورد را درک می‌کنند